Σεξπυρ Live + Παρουσίαση “Φασεϊσμός Και Τραποκρατία” 22.11

Σεξπυρ Live + Παρουσίαση “Φασεϊσμός Και Τραποκρατία” 22.11


Date/Time 22/11/2019 - 21:30 - 23:59

Categories


Σεξπυρ Live + Παρουσίαση “Φασεϊσμός Και Τραποκρατία” 22.11

UNDERGROUND MUSIC STUDIOS
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 17, 2105718298 – 6937770138, Περιστέρι
Ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων.

Ο Σέξπυρ τους τελευταίους μήνες μας σφυροκόπησε με 2 τραγούδια που προκάλεσαν ποικιλία αντιδράσεων. Το CHERNOBYL με σαφέστατες τραπ αναφορές σε γεμάτες τσάντες με χόρτα και άλλων ειδών ζαρζαβατικά και το ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΜΑ με αναφορές στο φασεϊσμό, στο οπαδιλίκι και στα καπνογόνα στα μπατζάκια μας, είχαν ως σκοπό να σατιρίσουν όλες τις πτυχές του Ελληνικού hip hop από τα δεξιά προς τα αριστερά μην τον πουν και εμμονικό.

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο γνωστό άνδρο της ΣΕΧΤΑ productions UNDERGROUND STUDIO στο Περιστέρι (Εθνάρχου Μακαρίου 17) ήρθε η ώρα όλα να αποκτήσουν νόημα.

Ο Σέξπυρ θα παρουσιάσει το κόμικ στο οποίο όλα τα παραπάνω έρχονται να κάνουν παρέα. ΦΑΣΕΙΣΜΟΣ και ΤΡΑΠΟΚΡΑΤΙΑ ο τίτλος του πονήματος, θα σας παρουσιαστεί και θα σας διατεθεί σε τιμή που δεν θα πιστέψετε ως ένα άλλο μανιφέστο της σειράς όπως όλα αυτά που βγάζουν αυτήν την εποχή όλοι οι αυτοπροσδιοριζόμενοι εθνοσωτήρες.

Ο Σέξπυρ θα σας μιλήσει για τα κείμενα του κόμικ και ο Θοδωρής Παπαδημητρίου για το πώς έκανε την εικονογράφηση.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει live εμφάνιση από τον Σέξπυρ όπου θα ακουστούν όλες του οι επιτυχημένες αποτυχίες του ενώ στα dexx αλλά και στο πάρτυ που θα πραγματοποιηθεί την ευθύνη θα αναλάβει ο ipsychos όπως πάντα.

Είσοδος 5 ευρώ και ώρα έναρξης 9 και μισή το βράδυ!

Διαβάστε επίσης

    None Found