ΟΙ ΑΛΛΟΙ, Παρουσίαση Δίσκου, Αθήνα

ΟΙ ΑΛΛΟΙ, Παρουσίαση Δίσκου, Αθήνα


Date/Time 10/01/2020 - 11/01/2020 - 20:00 - 01:30

Categories


ΟΙ ΑΛΛΟΙ, Παρουσίαση Δίσκου, Αθήνα

ΙΛΙΟΝ plus

Κοδριγκτώνος 17, 10434 Αθήνα
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ Ilion Plus( ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ )

ΟΙ ΑΛΛΟΙ είναι Ηiphop Συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013 με έδρα την Αθήνα. Ουσιαστικά ξεκίνησε ως σύμπραξη μελών δύο διαφορετικών Underground Rap Σχημάτων,του Mind the Rap και των Απαραβίαστων Όρκων,μαζί με ανεξάρτητους φίλους όπως ο Kelo. Τα μέλη του πλέον είναι το ΑΙΣΧΡΟ ΟN// ΙΖΩ// ΟΚΜΥΑΛΑ// Φ17 και ο ZULU. Ο ΟΚΜΥΑΛΑ σε συνεργασία με τον ZULU επιμελούνται τις μουσικές παραγωγές,ενώ ο ΙΖΩ,o Φ17 και το ΑΙΣΧΡΟ ΟΝ τους στίχους και την ερμηνεία.
Την Παρασκευή στις 10 Ιανουαρίου 2020 θα παρουσιάσουν ζωντανά τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο εν ονόματι ” ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΟΧΘΗ” στο Ilion Plus(Κοδριγκτώνος 17,επί της Οδού Πατησίων, ΑΘΗΝΑ) μαζί με εκλεκτούς φίλους και καλεσμένους.
Οι Δεύτερη Φύση είναι νεοσύστατο συγκρότημα απ’ την Σκωτία πού θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα, ο F(X) είναι μέλος του BlueOrange απο Νεάπολη Εξαρχείων και οι WOLVES (Aλεκάν // Apl //Cavera //Nesto //Saint P //Tktzikso) απο Πειραιά. Επιπλέον,θα γίνει μια μεγάλη αναδρομή στην δισκογραφία των μελών του συγκροτήματος,είτε απ’ ακυκλοφόρητα κομμάτια είτε απo σόλο δουλειές. Στα decks θα βρίσκεται ο CLOUDTHOUGHTS326 και οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

–Εύκολη Πρόσβαση,5 λεπτά περπάτημα απ’ τον σταθμό ΗΣΑΠ Βικτώρια.
–Δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες προπωλήσεις.Εισιτήριο μόνο στην πόρτα,στην τιμή των 5ευρώ.
–Θα είναι διαθέσιμος περιορισμένος και συλλεκτικός αριθμός Τ-shirt και Φούτερ.

ΟΑ.

Διαβάστε επίσης

    None Found