Κακό Συναπάντημα FULL BAND at 8BALL 28 NOV

Κακό Συναπάντημα FULL BAND at 8BALL 28 NOV


Date/Time 28/11/2019 - 29/11/2019 - 22:00 - 01:30

Categories


Κακό Συναπάντημα FULL BAND at 8BALL

8Ball Club Thessaloniki

Pindou 1, Ladadika, 54625 Θεσσαλονίκη
To Eightμπαλικό φεστιβάλ κινηματογράφου παρουσιάζει μια ταινία -ντοκιμαντέρ που δεν πρέπει να χάσει κανείς καθώς δεν προβάλλεται σε καμία αίθουσα. Tο “Κακό Συναπάντημα” Full Band #LIVE# Η 8μελής μπάντα από την local reggae dub σκηνή επιστρέφει στο 8ball για μια εμφάνιση με φρέσκο ήχο και νέες προσθήκες!

Reggae Ζέσταμα : Ras Chidy !
Eίσοδος : 5 euro
Open Doors : 21:00

ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ Bio-history

Το Κακό Συναπάντημα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001, μέσα από την συνένωση 2 συγκροτημάτων, των GFN (από 1996, Καστοριά και μετέπειτα Καβάλα) και των Real Side (από 1999, Σέρρες).
Σήμερα το σχήμα είναι 8μελές σαν μπάντα, ο ήχος του είναι Reggae – Dub, εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, ενώ ηχογραφεί στον ηχολήπτη της Steve Dickins στο Studio Crossroads, στις Σέρρες.

Tο ντεμπούτο Album με τίτλο “Το κακό συναπάντημα”, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2002, από το ανεξάρτητο label “Octagon” και την Freestyle Productions. Ήταν ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος σε κυκλοφορία από συγκρότημα της επαρχίας στην χώρα μας στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.

6 χρόνια μετά, το 2008, πλέον με την ηχογράφηση όλων των οργάνων ζωντανά, ήρθε ο δεύτερος δίσκος με τον τίτλο “Κακό συναπάντημα” , ο οποίος καταγράφεται ως ο πρώτος ελληνόφωνος Reggae δίσκος. Με πλήρη μπάντα πλέον, οι κυκλοφορίες διαδέχονται η μία την άλλη, με αξιοσημείωτη συνέπεια για τα ελληνικά δεδομένα.

Το 2012 το “Pressureality”
Το 2014 το “Children”.
Το 2015 το “Babylon”
Το 2016 τα “The Taleporians” και “Insightwards” ,
ενώ το 2017 ο δίσκος “Πωλείται”,
σε Soundsystem Versions (με χρήση Loops και Studio Programming, χωρίς full live band) που αποτελεί την μέχρι σήμερα πιο πρόσφατη δουλειά του σχήματος.

Οι ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ, από το 2001 μέχρι και σήμερα έχουν εμφανιστεί σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κύπρο, σε Festivals, συναυλιακούς χώρους, Bars κλπ., ενώ έχουν εμφανιστεί δίπλα σε πολύ σημαντικές διεθνείς μπάντες του ήχου, όπως οι Inner Circle, Groundation, Dub Incorporation, Asian Dub Foundation, κ.α.

Official Facebook Page : https://www.facebook.com/kakosynapantima
https://kakosynapantima.bandcamp.com

https://www.youtube.com/kakosynapantima

Χορηγοί επικοινωνίας : 1055Rock Paranoise Radio Mind the Radio Beater.gr MonkeyBros.gr Ektos Zonis Radio Gr & Reggae Magazine Rodon FM (Official) aFanDub Radio

Διαβάστε επίσης

    None Found