Θραξ Πανκc Live at ΓΙΑΦΚΑ

Θραξ Πανκc Live at ΓΙΑΦΚΑ


Date/Time 12/02/2020 - 13/02/2020 - 21:00 - 02:00

Categories


Θραξ Πανκc Live at ΓΙΑΦΚΑ

ΓΙΑΦΚΑ

Κανάρη 90, 26222 Πάτρα
ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC – Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Οι Θραξ Πανκc επιστρέφουν δυναμικά! Έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα που πέρασαν στο στούντιο ηχογραφώντας, το συγκρότημα παίρνει πάλι θέση επί σκηνής ! Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου η Γιάφκα παίρνει φωτιά με τα τραγούδια του παρθενικού τους δίσκου και όχι μόνο!

Οι παραδοσιακοί ήχοι των Θραξ Πανκc, η ενέργεια και το χιούμορ τους μετατρέπουν κάθε εμφάνισή τους σε μία ζωντανή εμπειρία γεμάτη ένταση και πάθος που καταλήγει με μαθηματική ακρίβεια σε ένα διονυσιακό γλέντι δίχως σταματημό.

Θραξ Πανκc

Οι Θραξ Πανκc είναι ένα συγκρότημα από την περιοχή της Θράκης που πειραματίζεται και ενσωματώνει διάφορα μουσικά στοιχεία στον ήχο της. Παίζουν παραδοσιακά τραγούδια με το δικό τους τρόπο, διατηρώντας την αυθεντικότητα στις μελωδίες και στους στίχους τους. Με κύρια όργανα την γκάιντα, το νταούλι και την ηλεκτρική κιθάρα, ο ήχος τους ταξιδεύει σε παλιότερους χρόνους, ιστορίες και συναισθήματα, τόσο διαχρονικά όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον φαίνονται να είναι ένα.

Το 2008, ο Γιώργος Σταυρίδης (νταούλι, θρακιώτικη λύρα, φωνή) και ο Βαΐτσης Χαρακοπίδης (γκάιντα, καβάλ, φωνή) ξεκίνησαν να παίζουν σε γάμους, πανηγύρια, δρόμους και διάφορες συνευρέσεις, μέχρι που σε μία γιούρτα συνάντησαν τον Πάνο Γκίνη με την κιθάρα του και έκτοτε έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα επί σκηνής σε όλη την Ελλάδα.

https://www.thraxpunks.com/
Επιμέλεια παραγωγής: Goodheart Productions

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

◉ Reserv: 6982948611
◉ Doors Open: 21:00
◉ Live Starts: 22:00
◉ Entr: 7€

Διαβάστε επίσης

    None Found