Βδέλυγμα, Alex Titkov, Renegade Instruments, Τεχανού @Athens

Βδέλυγμα, Alex Titkov, Renegade Instruments, Τεχανού @Athens


Date/Time 20/12/2019 - 21/12/2019 - 21:00 - 03:00

Categories


Βδέλυγμα, Alex Titkov, Renegade Instruments, Τεχανού @Athens

28 Κεραμεικού, 104 36 Αθήνα, Ελληνικη Δημοκρατια

Οι συνδυασμοί πολλές φορές μπορούν να αποβούν μοιραίοι σε πολλά ζητήματα. Πάρτε για παράδειγμα τον accidental θάνατο του καλύτερου με διαφορά freestyler και θρυλικά καταπληκτικού σε κάθε επίπεδο rapper Eyedea. Δεν έκανε τον συνδυασμό του ροκ με ραπ που ήθελε, όσο ήθελε, γιατί αποφάσισε ένα άτυχο βράδυ να μην συνδυάσει κάτι στην τέχνη αλλά κάτι χημικό που δεν πρέπει να συνδυάζεται, ηρεμιστικά με οπιούχα. Και έτσι πέθανε και χάσαμε τον καλύτερο ίσως rapper όλων των εποχών.

Το μπαστάρδεμα στην τέχνη πάντα μου άρεσε όμως, είναι ένας από τους λόγους που κάνω κάτι σαν χιπ-χοπ γιατί βασίζεται σε πολλά άλλα μουσικά είδη για να δημιουργηθεί, είναι ένας καλύτερος συνδυασμός από την κακή στιγμιαία απόφαση του αξιαγάπητου Eyedea.

Εγώ, ως rapper και παραγωγός, ο Τεχανού ως τσελίστας, ο Δημήτρης Πάσχος ως μπασίστας, ο Renegade Instruments ως beatmaker, και ο Αλέξανδρος Τιτκώβ ως σταντ απ κωμικός αποφασίσαμε να κάνουμε ένα όχι μόνο μουσικό αλλά καλλιτεχνικό συνδυασμό γενικώς, που μας φαίνεται ενδιαφέρων ως πείραμα και ελπίζουμε να το δείξει και το αποτέλεσμα.

Επομένως: ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ/ΧΙΠ-ΧΟΠ/STAND-UP COMEDY
Στο Τυπογραφείο (Κεραμεικού 28, Αθήνα). Στις 20 Δεκέμβρη. Ώρα 21:00 και είσοδος ελεύθερη. Θα παρουσιαστεί και το Instrumental EP μου με τον Τεχανού που θα κυκλοφορήσει 2 μέρες πριν από το event.

Σας περιμένουμε 😉

Αφίσα από Πάνος Λουκίσας

Διαβάστε επίσης

    None Found